sonce v najboljši obliki

unifruit, 2010

Podjetje Unifruit slovenski trg oskrbuje s kvalitetnim eksotičnim sadjem. Njihovi ključni kompetitivni prednosti - hitre dostavne poti in kvaliteta izdelkov, torej "svežina" in "sočnost" - sta prevedeni v vizualno s pomočjo fotografskih povečav njihovega sadja.

profiles of slovenia

urad vlade za komuniciranje, 2010 -

Za promocijo Slovenije v tujini je UKOM potreboval serijo informativnih tiskovin, ki pokrivajo razna tematska področja - turizem, zgodovino, umetnost, gastronomijo, ekonomijo, šport itn. Da bi omogočili "fleksibilno" rabo gradiv, smo razvili serijo knjižic, od katerih je uporabna vsaka zase, spete v registrator pa predstavljajo celovito predstavitev Slovenije.

rc irc

predstavitev družbe, 2009

Predstavitev družbe RC IRC z naslovom Inovativnost v službi prihodnosti za inovativno podjetje s področja informacijske tehnologije. Del naklade je bil tiskan v velikem formatu 33x48 cm.

nekega dne

fakulteta za gradbeništvo in geodezijo, 2009 - 2011

Pod vodilnim naslovom NEKEGA DNE BO ŠLO VSE PO TVOJEM NAČRTU je nastala serija komunikacijskih materialov za FGG: vodiči po študijih vseh stopenj, informativne zgibanke, oglasi, predstavitve na dogodkih.

oddelek za prevajalstvo

filozofska fakulteta, 2010

"Lunch paket" na informativnem dnevu za bodoče študente prevajalskega oddelka ljubljanske Filozofske fakultete poleg mednarodnega menija vključuje tudi priročni pogrinjek in informacije o študiju.